210x297 MAXIMUS-page-001

V sredo, 21. avgusta, vabljeni v prenovljeno trgovino s.Oliver,

kjer so vam do 23. avgusta pripravili 15% popust na novo kolekcijo. Trgovina je opremljena z najsodobnejšim s.Oliver konceptom in ponuja modne trende za vso družino.


 

ISI_2.0_0719_WEB_Znizanja_PP19_Dodatno_4

 

 

 


owxGp3eQ  wgT2FxzA ZCcEPkyA.jpeg

MBiIIBnQ.jpeg  ijMC-TuwDfgQoRMA

 Comma predstavlja  štiri ključne trende jesenske kolekcije

Jesenski trendi so na prvi pogled veliko bolj subtilni od poletnih modnih kosov, vendar so kljub temu izraziti in privlačni. Predstavljajo jih lahkotne obleke, ki nas bodo vrnile v zadnje dni poletja. S poudarkom na ženstvenosti, živalskih vzorcih in športnem stilu je Comma za prihajajočo sezono izpostavila štiri ključne trende: „New Middle“ nova dolžina je prefinjena modna zgodba, ki se igra z dolžinami in ustvarja nove silhuete, medtem ko „Color Play“ prinaša novo barvno zgodbo in ustvarja nove barvne kombinacije in čudovite vzorce. Prijetni materiali so v središču „Feel Good“ trenda, trend „Storytelling Fabrics“ pa se osredotoča na kombinacije materialov z izrazitimi teksturami – mehko in razkošno usnjeno kombinacijo ter z materiali, kot so umetno krzno in pletenine. Osredotočenost na naravo je tisto, kar povezuje vse štiri trende. Zemeljski toni, naravni materiali in živalski vzorci so elementi, ki si jih deli celotna kolekcija. Barvni šali, nakit in klasični pasovi z izrazito sponko so vse, kar potrebujemo, da začinimo jesenski videz.


   ccc_online_1920x1080px ccc_online_1080x609
Odlična CCC akcija za začetek jeseni!

Kupi 2 artikla, cenejši za -50% ali Kupi 3, najcenejši za 1 CENT!
Otroke opremite za jesen, šolo in vrtec: superge, copati, nahrbtniki in čevlji po odličnih cenah! In morda poiščete nekaj zase…
Akcija velja na vse artikle do 31.8.2019


19-07-16-KUPI-2-DODATNIH-20%-750x750px


19-07-22-FASHION-POINT-SVE-U-POLA-CIJENE-SLO