Maximus_plakat_Dan_Zemlje_70x100_04_2019_TISK-page-001

SVETOVNI DAN ZEMLJE

Pred svetovnim dnevom zemlje vam podarjamo zložljivo nakupovalno vrečko Maximus, v kolikor se odpoveste plastični. Pridite po svojo v petek, 19. aprila, v avlo centra, pred trgovino Geox.

Maximus-Velika-noč_MS_2016_2

RAZSTAVA ZAJČKOV

Pridite pogledat razstavo zajčkov in malih živali, katero bo pri nas pripravilo Društvo gojiteljev pasemskih malih živali M. Sobota. Na ogled bo ves dan v avli centra.

 

 


LN-18-4-19-1080x1080
S PRIJATELJICAMI V KINO NA LADIES NIGHT

Aprilski Ladies night bo razveselil vse slovenske ljubiteljice knjižne uspešnice. Film PRVIČ (After) si bodo lahko gledale v Cineplexx Murska Sobota v ČETRTEK, 18. aprila ob 20:00.

Nakup vstopnic: https://bit.ly/2FofA4s

O filmu…

FILM PRVIČ JE POSNET PO SVETOVNEM KNJIŽNEM FENOMENU

Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika Hardina. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja. Film Prvič temelji na istoimenski knjižni uspešnici avtorice Anne Todd. Knjižna zbirka Prvič je sestavljena iz štirih knjig in ta trenutek navdušuje bralce v kar 40 državah po svetu.